Installatiebedrijf van der Kop
Tienderweg 2
6093 EP, Heythuysen

0475 - 49 17 55
[email protected]

Nieuws

Onderdelen Garantie plan OGP

 

Bij Van der Kop Installaties bieden wij u absolute zekerheid met verlengde garantie (5 of 10 jaar) op onderdelen, eventueel in combinatie met een (all-in) servicecontract. Tegen de financiële risico's dekt u zich in met het bekende Nefit Onderdelen Garantie Plan (OGP) dat u eenvoudig af kunt sluiten.

 

Investeringssubsidie Duurzame Energie

 

Sinds 4 januari 2016 kunt u subsidie aanvragen voor zonneboilers en warmtepompen. Deze subsidie is voor particulieren, bedrijven en woningcorporaties.

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?

Sinds 1 januari 2016 geldt de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). De regeling subsidieert de investering in bepaalde apparaten die duurzame energie produceren. U kunt voor de volgende subsidiebedragen in aanmerking komen:

  • Warmtepomp: vanaf € 500; 
  • Zonneboiler: vanaf € 500; 

Het exacte subsidiebedrag is afhankelijk van het soort apparaat en de energieprestatie. Klik hier voor meer informatie!

 

Voordelen Highspeed
 


Nefit presenteert met trots een nieuwe generatie intelligente en robuuste HR-ketels voor het middensegment. Met als hart een revolutionair nieuwe warmtewisselaar. Revolutionair wat betreft het concept, maar ook wat betreft de productie methode. Bij de ontwikkeling van het concept is gebruik gemaakt van een uitgekiend ontwerp en de meest geavanceerde simulatietechnieken. De productie berust op Friction Stir Welding. Deze speciale technologie heeft zich bewezen in technisch veeleisende omgevingen zoals de lucht- en ruimtevaart. Nefit is het eerste Nederlandse merk dat deze unieke technologie gebruikt voor warmtewisselaars.

Intelligent en installateurvriendelijk

Resultaat is een compacte blokvormige High Speed wisselaar met relatief weinig massa. Daardoor heel snel reagerend op de warmtevraag en toch met verrassend veel vermogen. Voor de hydrauliek wordt gebruik gemaakt van de slimheid van de ProLine en een extra zuinige pomp met A-label. De bediening is gebaseerd op de eenvoud van de TopLine en de ProLine, maar uitgebreid met Intelligence Plus. Op basis van het gebruiksprofiel bepaalt het toestel zelf de optimale werking. De slimme regeling zorgt ook voor gebruiksgemak bij service en onderhoud.

De TrendLine kent twee uitvoeringen: HRC 25/CW4 en HRC 30/CW5. Deze toestellen zullen geleidelijk de plek van de TopLine Compact in ons HR-programma in gaan nemen.

Waarom kiezen voor de Nefit TrendLine?

Unieke High Speed warmtewisselaar (aluminium-silicium)
Intelligence Plus: snelle, zelflerende regeling (ook weersafhankelijk te regelen)
Z-Stream platenwisselaar (patent): 10% hoger rendement
Powerboost: 35 kW piekvermogen voor snel heet water
Eco-design: o.a. modulerende pomp met A-label
Multi-Gasblok: voor verschillende gassamenstellingen
Duurzame messing hydrauliek
Hoogste modulatiegraad: 1:5
Laagste standby-verbruik: < 1 watt