Installatiebedrijf van der Kop
Tienderweg 2
6093 EP, Heythuysen

0475 - 49 17 55
info@installatiebedrijfvdkop.nl

Nieuws

Honderdduizenden mensen in Nederland hebben een gevaarlijke cv-ketel in huis. In een bepaald type van de TopLine HR-ketel van Nefit kunnen vlammen ontstaan, die mogelijk kunnen leiden tot brand. Bovendien geeft de ketel een risico op koolmonoxidevergiftiging. Daarvoor waarschuwen experts na onderzoek van RTL Nieuws.

Er wordt gesteld dat het toestel niet veilig zou zijn, ook al is de originele brander vervangen. De onderzoeken die zijn gedaan en die door het KIWA zijn uitgevoerd en met de NVWA zijn gedeeld, wijzen uit dat er geen verhoogd veiligheidsrisico is. De bevindingen zijn: 

  • Als de brander van het toestel is vervangen, geldt geen verhoogd veiligheidsrisico. 
  • Als een warmtewisselaar eventueel defect is, moet deze worden vervangen, maar dit vormt geen veiligheidsrisico. 
  • Er kan géén koolmonoxide (CO) vrijkomen uit het toestel als gevolg van een defecte wisselaar. Onafhankelijk onderzoek door KIWA heeft aangetoond dat ontsnapte rookgassen door de onderdruk binnen het (gesloten) toestel blijven en via het rookgasafvoerkanaal naar buiten worden afgevoerd. 


Wat bieden wij om u gerust te stellen?

  • Kosteloze vervanging van de brander tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud
  • 15 jaar garantie op de warmtewisselaar, waarbij de eerste 5 jaar incl. arbeidsloon en voorrijkosten
  • Inruilaanbod voor het oude TopLine toestel, € 600,- of € 785,- incl. BTW bij aankoop van een nieuw Nefit toestel
  • Consumenten cashback actie € 100,- bij elk nieuw Nefit toestel (geldig tot en met 28 februari 2018)

Heeft u vragen over de Topline HR ketel? Neem gerust contact met ons op!

Onderdelen Garantie plan OGP

 

Bij Van der Kop Installaties bieden wij u absolute zekerheid met verlengde garantie (5 of 10 jaar) op onderdelen, eventueel in combinatie met een (all-in) servicecontract. Tegen de financiële risico's dekt u zich in met het bekende Nefit Onderdelen Garantie Plan (OGP) dat u eenvoudig af kunt sluiten.

 

Investeringssubsidie Duurzame Energie

 

Sinds 4 januari 2016 kunt u subsidie aanvragen voor zonneboilers en warmtepompen. Deze subsidie is voor particulieren, bedrijven en woningcorporaties.

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?

Sinds 1 januari 2016 geldt de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). De regeling subsidieert de investering in bepaalde apparaten die duurzame energie produceren. U kunt voor de volgende subsidiebedragen in aanmerking komen:

  • Warmtepomp: vanaf € 500; 
  • Zonneboiler: vanaf € 500; 

Het exacte subsidiebedrag is afhankelijk van het soort apparaat en de energieprestatie. Klik hier voor meer informatie!

 

Voordelen Highspeed
 


Nefit presenteert met trots een nieuwe generatie intelligente en robuuste HR-ketels voor het middensegment. Met als hart een revolutionair nieuwe warmtewisselaar. Revolutionair wat betreft het concept, maar ook wat betreft de productie methode. Bij de ontwikkeling van het concept is gebruik gemaakt van een uitgekiend ontwerp en de meest geavanceerde simulatietechnieken. De productie berust op Friction Stir Welding. Deze speciale technologie heeft zich bewezen in technisch veeleisende omgevingen zoals de lucht- en ruimtevaart. Nefit is het eerste Nederlandse merk dat deze unieke technologie gebruikt voor warmtewisselaars.

Intelligent en installateurvriendelijk

Resultaat is een compacte blokvormige High Speed wisselaar met relatief weinig massa. Daardoor heel snel reagerend op de warmtevraag en toch met verrassend veel vermogen. Voor de hydrauliek wordt gebruik gemaakt van de slimheid van de ProLine en een extra zuinige pomp met A-label. De bediening is gebaseerd op de eenvoud van de TopLine en de ProLine, maar uitgebreid met Intelligence Plus. Op basis van het gebruiksprofiel bepaalt het toestel zelf de optimale werking. De slimme regeling zorgt ook voor gebruiksgemak bij service en onderhoud.

De TrendLine kent twee uitvoeringen: HRC 25/CW4 en HRC 30/CW5. Deze toestellen zullen geleidelijk de plek van de TopLine Compact in ons HR-programma in gaan nemen.

Waarom kiezen voor de Nefit TrendLine?

Unieke High Speed warmtewisselaar (aluminium-silicium)
Intelligence Plus: snelle, zelflerende regeling (ook weersafhankelijk te regelen)
Z-Stream platenwisselaar (patent): 10% hoger rendement
Powerboost: 35 kW piekvermogen voor snel heet water
Eco-design: o.a. modulerende pomp met A-label
Multi-Gasblok: voor verschillende gassamenstellingen
Duurzame messing hydrauliek
Hoogste modulatiegraad: 1:5
Laagste standby-verbruik: < 1 watt