Installatiebedrijf van der Kop
Tienderweg 2
6093 EP, Heythuysen

0475 - 49 17 55
[email protected]

Verlengde garantie, extra zekerheid

Installatiebedrijf van der Kop is officieel dealer van Nefit. Daar zijn we trots op, want dit merk staat symbool voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Er is geen enkel ander merk waarvan zoveel HR-ketels verkocht zijn! Op deze pagina vertellen we wat meer over de extra garantie die wij kunnen bieden op de Nefit ketels die we leveren.

Gratis 7 zeven jaar garantie bij cvketel concurrent

Gratis extra zekerheid

Periodiek onderhoud is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat uw ketel goed, zuinig en veilig blijft functioneren. Toch kan het weleens voorkomen dat er tussentijds wat onderdelen vervangen moeten worden. In zo’n geval wilt u natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bij Installatiebedrijf van der Kop hoeft dat ook niet. Om ervoor te zorgen dat u van extra zekerheid kunt profiteren, bieden wij u de mogelijkheid om de standaard fabrieksgarantie uit te breiden met 5 jaar verlengde garantie. Dat betekent dus 2 + 5 jaar garantie. Helemaal gratis!

 

Verlengde garantie op onderdelen

U krijgt bij ons 5 jaar verlengde garantie op de onderdelen van uw Nefit HR-ketel. Dat betekent dat kosten voor onderdelen die gedurende die periode vervangen moeten worden, voor onze rekening zijn. De verlengde garantie volgt ná de twee jaar fabrieksgarantie van Nefit. In totaal heeft u dan dus 7 garantie op de onderdelen. Deze garantie dekt alle essentiële onderdelen binnen de mantel van uw Nefit HR-ketel.

 

Verlengde garantie op onderdelen:

Extra zekerheid gratis 7 jaar garantie

  • 7 jaar (2 jaar fabrieksgarantie + 5 jaar verlengde garantie)

Voorwaarden verlengde garantie

  • De verlengde onderdelengarantie kan worden afgesloten op alle Nefit HR-ketels, met uitzondering van Nefit TopLine HR70 / HR100 en Nefit Baseline.
  • Het verlengen van de garantieperiode is alleen mogelijk direct bij aankoop.
  • De garantie geldt alleen wanneer de onderhoudsvoorschriften van Nefit in acht worden genomen. Wij raden dan ook aan om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor uw ketel.
  • De garantie geldt niet voor eventuele accessoires en externe apparatuur (boiler, thermostaat, expansievat, leidingwerk, enzovoorts). Voorrijkosten en arbeidsloon zijn niet inbegrepen.
  • Bij Nefit TrendLine en Nefit TopLine HR-ketels krijgt u standaard 15 jaar garantie op de warmtewisselaar.
  • Bij Nefit ProLine HR-ketels krijgt u standaard 10 jaar garantie op de warmtewisselaar.
  • Reguliere slijtageonderdelen vallen niet onder de dekking. Hiertoe behoren de ionisatiepen, gloeiplug, ontstekingspen, (glas)zekeringen en pakkingen.

 

Ja, ik wil meer weten over verlengde garantie!

Heeft u nog vragen met betrekking tot het verlengen van de garantieperiode voor uw Nefit ketel? Of bent u benieuwd naar de garantie op onze andere ketels? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf van der Kop. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Aanvullende informatie

 

 Download de flyer

 Download de algemene voorwaarden